Поздравления! Успешно запазихте своето безплатно място за националната онлайн премиера на „Шибил“

Здравейте и добре дошли в семейството на „Шибил“!

Нашият екип иска да изрази признателността си за интереса към този филм с кауза. В деня преди прожекцията му ще получите линк към официалната премиера чрез YouTube и Facebook. 

Изпратили сме Ви потвърдителен имейл за безплатната прожекция по имейл. Ако не го виждате в пощата си, моля проверете и Вашата СПАМ кутия.

За да допринесете за цялостното си преживяване, ето кои са допълнителните 3 стъпки, които можете да направите в допълнение. 

01
Запази датата и часа:  10.06.2021

Излъчването започва в 19:00 (GMT+2)

02
Влез в нашата Facebook Група

Присъедини се към нашата Facebook група, където също ще излъчваме онлайн премиерата, ще намериш съмишленици от целия свят, както допълнителна и актуална информация за предстоящите събития на „Шибил“.

03
Споделете с приятели, за да може и те да гледат филма безплатно

Сподели това с твоите приятели, за да разберат и те за безплатната прожекция от бутона по-долу. Да разпространим новината, за да могат повече хора да гледат филма безплатно, докато все още има свободни места.

Филм с кауза

„Шибил“ е повече от филм, това е филм с кауза, който доказва, че младите български творци могат да творят смело и да покоряват света. Това се случи с първия ни пилотен проект "Шибил", който развълнува публиката на 6 континента и спечели цели 136 награди от 49 държави.


Проектите на „Първа клапа“ са изцяло подчинени на принципа „учене, чрез правене“. Младите творци управляват опитни професионалисти, а те, на свой ред, бранят техните идеи в хода на реализацията. Интересува ни процесът на създаване, филмът се случва.


Избрахме да организираме открита национална премиера на "Шибил" едновременно в онлайн платформи и в избрани кина в цялата страна, защото искаме да направим филма максимално достъпен за всеки българин във времена, изпълнени с ограничения. С това се надяваме каузата на фондация „Първа клапа“ също да достигне до всеки.


Нашата цел е младите творци да дебютират млади и да създават още такива стойностни филми, които да покоряват света и българските сърца. Този филм е първата ни крачка.


Гледайте филма и, ако мислите, че целите на фондацията са оправдани, дарете бъдеще на нашата мисия чрез дарителски SMS, който ще бъде активен преди премиерата, или направете дарение през някой от останалите дарителски канали. По този начин ние ще осигурим възможността още млади хора да ударят своята първа клапа на своите първи български шедьоври, на които след това отново да се насладим!

Ти ко-продуцираш бъдещото на творците ни!

Сподели с приятели, за да може и те да гледат филма безплатно