Почакай {{customer_first_name}}! Имаме специална оферта, която ще направи твоето преживяване на филма още по-незабравимо!

Добави тази специална тренинг сесия „Eзикът на коня“, която ще се проведе специално с коня на Шибил два часа преди прожекцията. Срещни се с менторите по езда и дресура на продуктията и се докосни до необичайната магнетична сила на конната езда.

Поръчка СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА финал на поръчката
Резервирай своя билет за тренинг сесията с конете, където ще научиш тайните за установяване на контакт и доверие с коня, техники за яздене, водене и разбиране на езика на коня в дълбочина.
До тази сесия ще бъдат допуснати само 20 човека, преди излъчването на филма. Можеш да резервираш своя билет от бутона по-долу. Гледай видеото, за да научиш повече.

Тренинг сесията ще се случи между 18:00ч. и 20:00ч. За всички закупили билет за прожекцията, сесията „Езикът на коня“ ще струва само 25 лева , вместо 50 лв. (спестяваш общо 25 лева), тъй като фондация „Първа клапа“ си партнира с конната база. Избери броя резервации от менюто по-долу и натисни бутона за резервация. Сумата за сесията ще се заплати на място.

След като избереш своята опция, твоята поръчка ще бъде финализирана. В случай, че направиш резервация ще заплатиш сумата на място.
Какво точно получаваш на тази тренинг сесия:
Единствено зрителите на тези прожекции ще могат да срещнат на живо един от нестандартните главни персонажи - конят на Шибил.

И за да бъде още по-магнетично преживяването, направихме тази двучасова тренинг сесия „Езикът на коня“, която ще е достъпна два часа преди прожекцията само за 20 човека. На този уъркшош ще можеш да почувстваш неземната сила на връзката между човек и кон, ще се срещнеш с менторите по езда и дресура, които са работили за филма, както и ще имаш възможност да научиш:
Тайните за установяване контакт
Как се установява доверие с коня
Умения за водене и разбиране на езика на коня
Техники на яздене
След като избереш своята опция, твоята поръчка ще бъде финализирана. В случай, че направиш резервация ще заплатиш сумата на място.
Действай бързо: Вземи тази еднократна изключителна оферта, преди да изтече времето. Тази оферта не е достъпна другаде в сайта.